19 okt

6.02 Fikar. Mer än plus 10 ute….. 15 inne….SKönt.Ibland klär jag mej odentligt o går ut o tycker de är varmt hahahahaha

Igår var jag solo i stallet. Var klar med mocknig /utsläpp vid 9. typ. Red tre hästar. KLar vid 3 , gick in o käka och satte fart med kontor/gästrum. Möblerade o rensade. En sopsäck med papper o liknande. Lade en hel del ”spargrejer” i en plastlåda jag förseglade med silvertejp. Ut i nåt skjul.

Hade en liten träning och gick sedan in o grejade igen. Birk köpte med pizza och vi käkade.

Pizza är ingen ”fattigmansmat” Om man dessutom tänker på vad de är gjort av och vad de kostar.

Sedan 1995 har priset för pizzor från pizzerior ökat med 73 procent. Samtidigt har priset på frysta pizzor i butik minskat med 6 procent, medan priset på hembakade pizzor följer prisutvecklingen för påläggen i stor utsträckning. Under samma period har den generella prisutvecklingen i samhället, enligt KPI, ökat med 30 procent

Ja man kan köpa helt OK pizzor i frys. t.om toppa lite hemma med nåt extra. 2 st för 60:- ex is.

Vi köpte 3 st igår…inga värsting, 2 bas och Birks. 380:-

Idag ska jag ta stall samt rida. Lektion em och bokade Sörmon för att rida i manegen kl 18.40. Usch va sent. Men lika bra då han kan va lite tittig.

Sedan är de väl de vanliga fixet. Man saknar hästskötare. Inte många som vill längre eller så är de mej dom inte vill. Är man 62år så är inte fixet innan jättekul-Jo om man inte hade annat o göra kanske.

Gällande Infrakraft cup i morron. Chanser? Många har chans. Några definitivt mer chans. Alla som ridit över 70 flera ggr har def chans.

Jag ”tröstar” mej med att jag tävlat Moet en tävling. Han är asbra men vi är inte ett team ännu. Alltid skönt utan press. Me like.

Iogurte var oxå kvalad men väljer bort han —-det fanns ingen uppstallning så de skulle bli ett problem. Festus inte fräsch ännu i sin hov.