23 okt

05.31 Fikar. Trött? Kanske…..Idag blir de avresa EvaKarin träning kl 8 far vi. SKa bli kul och troligen väldigt nyttigt. Är i ett ridhus i Örebro så de blir ngt kortare resväg.

Igår var dagen som man blev trött av. Gud va jag själv ställer till de. Jag var överallt kändes de som. Gick t.om o tänkte de skulle bli skönt att sätta sig i tandläkarstolen kl 16.

Jag red tre hästar hemma, gick rätt bra. En lektion 11.30 som dessutom hade otur att hamna i vägarbetesfällan. =lite sen. 13 lektion utanför Molkom, lunch? köpte dricka på macken. SKulle till tandläkare och var sugen på skagenmacka men kände hur räkorna skulle klamra sej fast trots tandtråd o skit. Hade tandborste/vatten o t kräm med mej.

Efter den lektionen va de lektion Ilanda. Hade 3 min på mej att köpa hästmat vilket jag gjorde. Var 3 min sen till lektion men bra jobbat. Klar 15.20 och satte fart mot AquaDental som dessutom hade flyttat lokal. .Räknade ut att jag kunde parkera vid teatern. Sagt o gjort. Sprang över till , vad de visade sig, gamla Domus.

Fick en Goodiebag som bland de första? patienterna. När jag satte mej kom jag på jag glömde låsa bilen. Betalade avgiften men glömde låsa. Tänkte på detta och tänkte och berättade för tand-folket att jag hade jobbat där. Alltså jobbat på Domusrestaurangen som låg exakt där. Köket o disken var ca 15 m från min tandläkarstol. De va runt 45 år sedan. Herregud sa de… INNAN de brann?? Japp så gammal är jag.

Två hål lagade och en bettskena ”printad” Istället för lerklumpen man fick bita i förr så stacks de in en typ locktångsliknande grej i munnen som hon förde fram o tebax. På en skärm blev mina tänder som verkliga.

Såg ut som på deckare när de tar fram bilder på döda eller mördare.

Var där i 1.5 timme. Nu tänkte jag åka hem o förbereda för idag. Nehej….uppringd av Lars som behövde hämtas i GravaRud där han gräver. Sagt o gjort. De va ju lite på halvvägen hem.

Hemma vid 19 till slut…. lasta av hästmaten. In o smaska på en halv frys-pizza. Somna.

Idag kanske en sväng till mor efter allt.