22 okt

05.44 Fikar. Vaknade före 5 och gick upp. De va så där att jag inte visste vad jag skulle göra idag…..låg o fundera ….. kom på och gick då upp. Denna dag byggdes runt tandläkarbesöket kl 16.

En träning i Karlstda innan… passa liksom sedan gjodre jag upp med mor att hämta grejer på skoghall innan de….. ja eller hur. Glömt 2 träningar innan och sedan blev de mkt innan för jag hade glömt fler grejer. Dagen är nu full. Den inleddes med en dubbeldisk. Det är en disk då man får liksom göra de två gånger då allt inte fått plats. Det är en helg på Björkliden med tre personer som jobbar heltid , alla äter……ingen diskar.

Jag diskar. På morron. När kaffet kokar. Har lust o skälla ibland men det finns en del grejer jag inte gör ,som andra har som uppgift……sedan är de inte så att om jag säger JAG vägrar diska så gör ”nån” annan de.

Jag red i storm o regnrusk igår. Vilken prövning. Moses o Iogurte. Nyttigt. Idag ska alla ridas. Hovis här och fick klippa upp i hoven o göra rent. Ja de va väl bästa tiden de kunde bli om de nu va tvunget att bli.

Efter hovis åkte jag till mor och gjorde ett jädra ryck. Fortsatt rensa i flyttkartongen o säckar. Såna där riktigt töliga. Grejer från städskåp o annat sånt man inte fattar va de är. Fixade i matt/sy rummets hyllor. Tavlor upp….tvätta golv och fick på en matta under rumsbord. De blir verkligen fint.

Ibland när jag hjälper så kan jag säga —-den här blir fin här ex vis… Ja säger hon motvilligt och sedan är den flyttad dagen efter . Hahahahahah Men man FÅR ändra sej.

Det där med att välja tavlor. Har man 80 tavlor o har sedan plats för 40 så blir urvalet svårt. Man har fått av folk …folk har gjort ……vad ska man välja bort. Bilder på nära o kära. Välja bort??? Det går fasen inte o ha allt. Gillar inte minnen jättemkt..i form av filmer -kort osv.

Jag VILL inte se filmer av bortgångna släktingar . Oh No. De ”filmerna” vill jag ha inne i mej o ta fram på mitt vis.

Ut tidigt till stall då jag ska rida alla innan första träningen

De va tider de…….