18 sep

05.32 Fikar. Sovit sådär….vakna helt svett o fick byta kläder . Nej inte klimakteriet…de va länge sedan. Kanske en het dröm??? Kommer oavsett inte ihåg. Hahaha

Igår red jag 2 och hade några träningar. Försöker planera hagar inför vintern. . Blev en mass-invasion av hovbölder. Ingen gemensam nämnare utan random. Hovslagare kom och hade fullt att göra.

Idag blir de fullt ös. Alla ska ridas. Alla ska duscha. Handla inför i morron då de blir kurs. Planerar klippa gräset o fixa till. Har oxå planerat att måla klart mors tvättstuga idag. Men jag känner jag är i fas så att säga.

Har inte 100 bestämt om jag ska smita iväg o tävla i helgen. Grevagården. SKa rida program i dag, filma o se hur de ser ut. Tycker dessutom de är svårt att hitta rätt med hästar man aldrig tävlat. Eller svårt o svårt…… man behöver lära sej lite hur de reagerar osv. Men Moet är fin som fasen så vi får se idag vad jag själv ”ger mej”

Att rida en Int I på Festus?? Är de en bra ide eller helt onödigt kanske??? Säkert bättre att åka med en?? Fasen nu när jag skriver…..tänker jag , de är bättre med en…

Tänk om inte fracken passar??? De va ett tag sedan. Åt lite chips igår kväll. Gjorde en skål liksom, satt o kolla på Elitstyrkan Danmark. Bra jobbat men de va liksom skönt.