18 okt

05.54 Fikar. Mitt i en ommöblering……allt på snedden. Tur att jag beslutade ta över morsans köksskåp. Detta blir perfekt. Jag är en riktigt ” pappers-person” Spar allt -papper överallt. Nu får jag bra skåp att lägga i.

Ska bli kul o fixa sedan. Nu behöver jag bara ett litet databord inte detta otympliga.

Tävlingsarrangörer……Hur vore de i dessa tider med få starter om de kunde vara lite tillmötesgående. Betala uppstallning vid anmälan. Är hästen sedan halt får du inte tillbaka….Fy faan rent ut sagt, Permanenta stalla. Undrar varför de är så viktigt att meddela att man inte kommer o ska ha boxen…….starten absolut men jag kan väl ha kvar min box?Jag försår att om de vore dessa mobila boxar som beställs men de är de oftast inte. Kan bli så störd. Eller ännu bättre….SKa leta reda på en…….

Här kommer den;

Uppstallning i mobila och permanenta boxar.
Boxar bokas och betalas i samband med anmälan, antalet permanenta boxar är begränsat. Hamnar du på reservlista på permanentbox måste du boka en mobilbox om du vill vara garanterad en box. Betalning av box senast 6/10-23 Meetingavgift mobilboxar 1800:- inkl 2 balar strö. Meetingavgift permanenta boxar 2200:- inkl 2 balar strö. Fler balar strö går att köpa till, ange detta vid anmälan. All uppstallning sker på egen risk. Ej rengjord box debiteras med 500:- Boxavgiften återbetalas ej.

Begränsat antal el-platser, max 10A, bokas i samband med anmälan till en kostnad av 500:- Elavgiften återbetalas ej.

Välkommen att anmäla eller hur…..

Elen återbetalas ej. För o gå ut så hårt va de blaj när förra årets tävling drabbades kl 02.00 av strömavbrott. kl 03 vakan jag av att jag frös +5 i bilen. Allt slocknat. De första som red fick sadla i mobillampans sken.

Igår red jag 1 häst. Idag blir de tre. Ska ta av sko på Festus o kolla. Har kontaktat hovis.

Själv i stallet fredagar innebär bra ljudbok och planering. Nu har ju detta med mitt ”kontor# dykt upp och jag vill göra fint här inne.

Beslutat att inte ta med Iogurte på tävlingen. Det är bra att träna program men de innebär att de får stå på lastbilen under em och tas ur och in vilket jag inte gillar. Bara Moet.