13 okt

05.45 Fikar. Ny tävlingsdag. Igår flöt de på bra. Började med Moet i en st georg. Kände att han kände de va tävling. Det är alltid en kemi som uppstår. Han är ”snäll” så ingen fara så men lite mer vaksam. Framridning kändes bra. Men när jag kommer in på banan blir de lite handbroms. Denna häst rör sig rätt bra även med handbroms men blir då svårare att reglera.

64-66-67 i % . En skitmiss som var överraskande men relaterar till ovanstående. Nedre kortsidan på Hammarö KAN va svår för en del hästar. Ett mörkt myller.

Omslag efter piruetten. Traven är jag jättenöjd med. Slutade på 65.9.

Iogurte fin på framridnigen och kändes helt enkelt bra. STår o väntar vid manegedörren och då far han iväg utav helsike. Fattar inget. Jo hästar som väntar på insläpp brallade i hagen. Då ska jag in och med Fastfrysta bus-öron travar vi in. Han är snudd på ”Jag utgår” i början och jag tänker fel…..jag tänker: Nu blir de ännu en Vi beter oss som en shetlandsponny-ritt.

Jag försökte skita i han helt enkelt. Spänd och svajig inlednig som ”landade” i galoppen. Kändes bra. Var så glad när jag fixat sista serien och vände upp att jag glömde bryta av till passagen. Helvete!!!. Det kostade en gul rosett då man får 2% avdrag i dessa klasser. MEN nöjd med att de kändes så bra mot slutet.

Idag går han sin hemska klass dvs Intermediare II. SKa försöka slå 62.5 . Här har han bråkat varje start tror jag.

Moet går ännu en st georg.